Tietoa meistä

Cleanhands on Puume Oy:n (1870712-7) omistama brändi.
Puume Oy on vuonna 1991 perustettu myymäläsuunnitteluun, myymälärakentamiseen ja myymäläkalustamiseen keskittynyt projektinjohtoyhtiö. Asiakkaitamme ovat kahvila- ja ravintola-alan sekä vähittäiskaupan kotimaiset ja kansainväliset toimijat, brändit ja konsernit. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Malmilla, yhtiön muut Suomen toimipisteet sijaitsevat Lahdessa, Turussa ja Oulussa.

Vuonna 2020 Puume Groupiin kuuluvat yhtiöt myös Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja Puolassa. Meitä puumelaisia työskentelee erilaisissa työtehtävissä kansainvälisesti noin 80 henkilöä. Puume-perheeseen kuuluu myös laaja yhteistyökumppaneiden verkosto, joka skaalautuu projektiemme ja tarpeidemme mukaan.

Meillä puumelaisilla on pitkä ja laaja kokemus liike- ja toimitilojen toteuttamisesta. Teemme vuosittain yli 500 projektia asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Haluamme olla mukana murroksessa kehittämässä muuttuvaa kauppaa ja etsiä erilaisia, elämyksellisiä ja mieleenpainuvia tilaratkaisuja, jotka parantavat liiketilan suorituskykyä ja loppuasiakkaan ostokokemusta. Puumelaisten vahvaan ammattitaitoon ja tekemisen meininkiin voi luottaa.